Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales and Pre Sales

For all sales-related inquiries.

 Game Server Support

Technical Support for Game Servers

 Billing/Payment Support

For all billing-related inquiries.

 Web Hosting Support

Website & Domain Hosting Support

 Voice Server Support

Voice Server Technical Support ( Teamspeak, Ventrilo, Mumble)

 VPS Support

Virtual Private Server (VPS) Support

 Dedicated Server Support

Bare Metal machine Support ( Not Game Servers )

 Abuse

Abuse support